Üdvözöljük a Lilla Téri Általános Iskola honlapján!

Lilla Téri Általános Iskola / Lilla Téri Elementary School

Fenntartó: Debreceni Tankerületi Központ
Beiskolázási körzet: Debrecen közigazgatási területe


2022. március 23.

Március 23-án iskolánk ökoiskola lévén ismét aktívan tevékenykedett. Szorgos tanulóink és szüleik a délelőtt folyamán két konténert töltöttek meg papírral, hozzájárulva ezzel a környezetünk védelméhez.

 

Fényképek2022. március 17.

2022. március 16-án az 5.a és 5.b osztály megtekintette a Millenáris kiállítását a világraszóló magyar találmányokról.
Az Álmok Álmodói 20 kiállításon olyan tudományos és technikai vívmányokat tekinthettek meg a gyerekek, amelyek felfedezői, megalkotói a magyar néphez és kultúrához kötődő tudósok, szakemberek.
Az élményalapú, interaktív programon tanulóink felfedezhettek, megismerhettek, kipróbálhattak olyan magyar találmányokat, amelyek a tudományos felfedezések igazi mérföldkövei voltak.
 
 
 2022. március 14.

Március 10-én iskolánk 8. évfolyamos tanulói a budapesti Eiffel Műhelyházba utaztak, hogy megtekintsék a Magyar Állami Operaház zenekarának és a Magyar Táncművészeti Egyetem hallgatóinak az előadását. 
A Lázár Ervin Program keretében szervezett Operakoktél című bemutató során a gyerekeknek lehetőségük nyílt megismerkedni az opera műfajával.  
A koktélt két darabból "keverték ki" az előadók: Wolfgang Amadeus Mozart: A színigazgató és Gian Carlo Menotti: A telefon című darabokkal nyújtottak páratlan művészi élményt a nézőközönségnek.
 
 2022. március 11.

Március 10-én a 4. évfolyamos tanulóink a Lázár Ervin Program keretében ellátogattak a Debreceni Irodalom Házába, és megtekintették a Medgyessy Ferenc Emlékkiállítást. A szobrok, képek megcsodálása után a program kézműveskedéssel zárult.

 

 2022. március 11.

Tisztelt Szülők!

 

Intézményünkben március 16-17-18-án a megszokott rendszerben fog az oktatás zajlani.

 

Tisztelettel

 

Czellér András

Intézményvezető2022. február 21.

Iskolánkban vidáman telt a farsang hete. A gyerekek ötletes jelmezekkel készültek az osztályonként megrendezett farsangi mulatságokra.
A hetet a pénteki maskaranap zárta, amikor a diákok a tanítási órákat is jelmezbe öltözve, vidám hangulatban töltötték.

 

Fényképek2022. február 21.

Tisztelt Szülők!

 

A Lilla Téri Általános Iskola 2022. március 8-án 16:15 órától biztosítja a tájékoztatónapot a egyházak részére a 20/2012. (VII.31.) EMMI rendelet 182/A. § (1) bekezdés alapján. A tájékoztatón való részvétel védettségi igazolvánnyal lehetséges.

 

Tisztelettel

 

Czellér András

Intézményvezető2022. január 17.

Intézményünk Erasmus+ nemzetközi programokról megjelent cikkek.

 

Civishír

 

HAON