Üdvözöljük a Lilla Téri Általános Iskola honlapján!

Lilla Téri Általános Iskola / Lilla Téri Elementary School

Fenntartó: Debreceni Tankerületi Központ
Beiskolázási körzet: Debrecen közigazgatási területe


2020. január 10.

A Lázár Ervin Program keretében iskolánk 5. évfolyamos tanulói a debreceni Csokonai Színházban 2020. 01. 10-én 14 órától A Pál utcai fiúk című előadást tekintették meg. 

 

 

 

Fényképek2020. január 09.

Iskolánk 2020. január 8-án tartotta Nyílt napját a leendő első osztályosok szülei számára. Intézményvezető úr tájékoztatóját követően elsőseink angol óráját, utána második osztályosaink magyar óráját tekinthették meg az érdeklődők.

A sok pozitív visszajelzés közül álljon itt egy:

 

 „A mai napi nyílt nap után csak megerősítést nyertünk, hogy ez az iskola a tökéletes választás kisfiúnk (…) számára! A megtekintett angol és magyar óra rendkívül megnyerő volt. Az órákat tartó tanítók felkészültsége és hozzáállása maximálisan profi. A legnagyobb visszajelzés: a gyerekeken látszott, hogy élvezik az órákat és szeretik az iskolát, jól érezték magukat tanulás közben!

Köszönjük a lehetőséget és gratulálunk az iskolának!

 

 Üdvözlettel: (…) egy leendő elsős anyuka”

 

 

 

Fényképek2020. január 06.

Eredményekben gazdag békés, boldog új évet kívánunk!2019. december 20.

2019. december 20-án karácsonyi műsor énekkaros szereplői pásztorjátékot adtak elő karácsonyi dalokkal; továbbá angol nyelvű jelenetet adtak elő alsós tanulóink. Az ünnepségen táncszólót és hangszerszólót felsős tanulóink előadásában láthattunk.

Fényképek2019. december 19.

2019. december 19-én tanulóink közönségtalálkozón vehettek részt. Vendégeink  

Liu Shoang „Ádó”:Olimpiai bajnok ; Knoch Viktor: Olimpiai bajnok; Jászapáti Petra: Országos felnőtt bajnok, Európa-bajnokság 3. helyezett gyorskorcsolyázók voltak.

Fényképek

 2019. december 18.

2019. december 18-án 6. évfolyamos tanulóink a Lázár Ervin Program keretein belül a Fővárosi Nagycirkusz Hófödte álom c. előadását tekintették meg.

 

Fényképek

 

 2019. november 29.2019. november 27.

Komplex tanulmányi verseny eredmények

 

Eredmények